» Recenzje
  • Bannerek 1
  • Bannerek 1
  • PayU
  • Ilość produktów: 3147
  • Ilość kategorii: 84
  • Ilość promocji: 30
  • Ilość nowości: 18
  • Aktualnie klientów na stronie: 9

Opinie o produktach

Recenzje

SELECTED BUG REMOVER  Usuwanie owadów z lakieru i szyb zapach CITRUS

SELECTED BUG REMOVER
Usuwanie owadów z lakieru i szyb
zapach CITRUS

Ocena produktu 5/5

Dotychczas stosowałem sonax-a by usunąć porozbijane owady.Ale kiedy dzisiaj użyłem po raz pierwszy Bug Remover, to powiedziałem sobie że innego środka na owady już niechce. Ten wspaniały płyn poradził…

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 01-05-2017

Aplikator do opon SELECTED

Aplikator do opon,
nakładanie dressingu

Ocena produktu 5/5

Bardzo świetny aplikator. Czyste ręce jak i opony ;) jest idealnie wyprofilowana. Na początku myślałem że przy napisach wyprofilowanych na oponie gąbka będzie się strzępić, ale ku mojemu zdziwieniu została…

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 15-04-2017

Najlepsze naklejki z kategorii DRIFT STYLE!

ZACHODZI NA BOKI

Ocena produktu 5/5

Idealna Pozdrawiam

Autor recenzji: Marek
Data napisania recenzji: 05-02-2017

Najlepsze naklejki z kategorii ODJAZDOWE!

BART SIMPSON

Ocena produktu 5/5

Idealna Pozdrawiam

Autor recenzji: Marek
Data napisania recenzji: 05-02-2017

Najlepsze naklejki z kategorii JDM STYLE!

JDM PISTONS

Ocena produktu 5/5

Idealne! :)

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 02-02-2017

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

OPEL MOTORSPORT 2

Ocena produktu 5/5

Świetnie wykonane wlepy. Polecam!

Autor recenzji: Robert
Data napisania recenzji: 25-01-2017

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

SELECTED

Ocena produktu 5/5

Świetnie wykonane wlepy. Polecam!

Autor recenzji: Robert
Data napisania recenzji: 25-01-2017

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

Irmscher

Ocena produktu 5/5

Świetnie wykonane wlepy. Polecam!

Autor recenzji: Robert
Data napisania recenzji: 25-01-2017

Najlepsze naklejki z kategorii KLUBOWE!

OPEL KLUB POLSKA

Ocena produktu 5/5

naklejka wykonana jest bardzo dokladnie i starannie. polecam

Autor recenzji: Sebastian
Data napisania recenzji: 25-01-2017

Najlepsze naklejki z kategorii KLUBOWE!

OPEL MOŻE WYGLĄDAĆ

Ocena produktu 5/5

naklejka wykonana jest bardzo dokladnie i starannie. polecam

Autor recenzji: Sebastian
Data napisania recenzji: 25-01-2017

Najlepsze naklejki z kategorii ODJAZDOWE!

LUBIĘ ZAPIERDALAĆ 2

Ocena produktu 5/5

Naklejki są super jakości przetrwała warunki atmosferyczne dostawa również błyskawiczna jednym słowem polecam w 100%

Autor recenzji: Wojciech
Data napisania recenzji: 10-11-2016

Najlepsze naklejki z kategorii KLUBOWE!

SAABOTAGE 2

Ocena produktu 5/5

Naklejka świetnej jakości, super wygląda. Polecam.

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 23-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii KLUBOWE!

SAABOTAGE 1

Ocena produktu 5/5

Naklejka świetnej jakości, super wygląda. Polecam.

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 23-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii ANGRY BIRDS!

YELLOW BIRD

Ocena produktu 5/5

Super naklejka

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 21-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii ANGRY BIRDS!

RED LADY BIRD

Ocena produktu 5/5

Super naklejka

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 21-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii ANGRY BIRDS!

BLACK BIRD

Ocena produktu 5/5

Super naklejka

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 21-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii ODJAZDOWE!

LISTA WYNIKÓW 3

Ocena produktu 5/5

klasa sama w sobie ;)

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 19-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii ODJAZDOWE!

Believer in JESUS

Ocena produktu 5/5

naklejka wykonana bardzo solidnie

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 19-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii ODJAZDOWE!

Kot SIMON 1

Ocena produktu 5/5

naklejka jak się patry... już zdobi wlew ;)

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 19-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii WARNING!

CHOOSE LIFE 1

Ocena produktu 5/5

Wlepa fajna, dobrze wykonana i łatwa w klejeniu...

Autor recenzji: Rafał
Data napisania recenzji: 19-07-2016


SELECTED CAR COSMETICS

SELECTED TAR&GLUE  Preparat do usuwania smoły  i kleju z lakieru
Dostępność: Dostępny
SELECTED TAR & GLUE bardzo skuteczny preparat do oczyszczania lakieru oraz zewnętrznych tworzyw sztucznych ze smoły, kleju, plam paliwa, wosku oraz smarów. Silne działanie jest bezpieczne również dla metalu oraz szkła. Produkt gotowy do użycia.
PayU
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.