» Recenzje
  • KONTAKT:
  • E-mail:sklep@selected.pl
  • Telefon503 555 358
  • Godziny działania sklepu24h
    Tel: Pn - Pt   9:00 - 17:00
  • Bannerek 1
  • Bannerek 1
  • PayU
  • Ilość produktów: 3211
  • Ilość kategorii: 86
  • Ilość promocji: 30
  • Ilość nowości: 3
  • Aktualnie klientów na stronie: 4

Opinie o produktach

Recenzje

SELECTED BUG REMOVER

SELECTED BUG REMOVER
Usuwanie owadów z lakieru i szyb
zapach CITRUS

Ocena produktu 5/5

Dotychczas stosowałem sonax-a by usunąć porozbijane owady.Ale kiedy dzisiaj użyłem po raz pierwszy Bug Remover, to powiedziałem sobie że innego środka na owady już niechce. Ten wspaniały płyn poradził…

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 01-05-2017

Aplikator do opon SELECTED

Aplikator do opon,
nakładanie dressingu

Ocena produktu 5/5

Bardzo świetny aplikator. Czyste ręce jak i opony ;) jest idealnie wyprofilowana. Na początku myślałem że przy napisach wyprofilowanych na oponie gąbka będzie się strzępić, ale ku mojemu zdziwieniu została…

Autor recenzji: Tomasz
Data napisania recenzji: 15-04-2017

Najlepsze naklejki z kategorii DRIFT STYLE!

ZACHODZI NA BOKI

Ocena produktu 5/5

Idealna Pozdrawiam

Autor recenzji: Marek
Data napisania recenzji: 05-02-2017

Najlepsze naklejki z kategorii ODJAZDOWE!

BART SIMPSON

Ocena produktu 5/5

Idealna Pozdrawiam

Autor recenzji: Marek
Data napisania recenzji: 05-02-2017

Najlepsze naklejki z kategorii JDM STYLE!

JDM PISTONS

Ocena produktu 5/5

Idealne! :)

Autor recenzji: Monika
Data napisania recenzji: 02-02-2017

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

OPEL MOTORSPORT 2

Ocena produktu 5/5

Świetnie wykonane wlepy. Polecam!

Autor recenzji: Robert
Data napisania recenzji: 25-01-2017

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

SELECTED

Ocena produktu 5/5

Świetnie wykonane wlepy. Polecam!

Autor recenzji: Robert
Data napisania recenzji: 25-01-2017

Najlepsze naklejki z kategorii LOGOSY!

Irmscher

Ocena produktu 5/5

Świetnie wykonane wlepy. Polecam!

Autor recenzji: Robert
Data napisania recenzji: 25-01-2017

Najlepsze naklejki z kategorii KLUBOWE!

OPEL KLUB POLSKA

Ocena produktu 5/5

naklejka wykonana jest bardzo dokladnie i starannie. polecam

Autor recenzji: Sebastian
Data napisania recenzji: 25-01-2017

Najlepsze naklejki z kategorii KLUBOWE!

OPEL MOŻE WYGLĄDAĆ

Ocena produktu 5/5

naklejka wykonana jest bardzo dokladnie i starannie. polecam

Autor recenzji: Sebastian
Data napisania recenzji: 25-01-2017

Najlepsze naklejki z kategorii ODJAZDOWE!

LUBIĘ ZAPIERDALAĆ 2

Ocena produktu 5/5

Naklejki są super jakości przetrwała warunki atmosferyczne dostawa również błyskawiczna jednym słowem polecam w 100%

Autor recenzji: Wojciech
Data napisania recenzji: 10-11-2016

Najlepsze naklejki z kategorii KLUBOWE!

SAABOTAGE 2

Ocena produktu 5/5

Naklejka świetnej jakości, super wygląda. Polecam.

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 23-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii KLUBOWE!

SAABOTAGE 1

Ocena produktu 5/5

Naklejka świetnej jakości, super wygląda. Polecam.

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 23-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii ANGRY BIRDS!

YELLOW BIRD

Ocena produktu 5/5

Super naklejka

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 21-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii ANGRY BIRDS!

RED LADY BIRD

Ocena produktu 5/5

Super naklejka

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 21-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii ANGRY BIRDS!

BLACK BIRD

Ocena produktu 5/5

Super naklejka

Autor recenzji: Grzegorz
Data napisania recenzji: 21-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii ODJAZDOWE!

LISTA WYNIKÓW 3

Ocena produktu 5/5

klasa sama w sobie ;)

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 19-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii ODJAZDOWE!

Believer in JESUS

Ocena produktu 5/5

naklejka wykonana bardzo solidnie

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 19-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii ODJAZDOWE!

Kot SIMON 1

Ocena produktu 5/5

naklejka jak się patry... już zdobi wlew ;)

Autor recenzji: Michał
Data napisania recenzji: 19-07-2016

Najlepsze naklejki z kategorii WARNING!

CHOOSE LIFE 1

Ocena produktu 5/5

Wlepa fajna, dobrze wykonana i łatwa w klejeniu...

Autor recenzji: Rafał
Data napisania recenzji: 19-07-2016


SELECTED CAR COSMETICS

SELECTED QUICK DETAILER
Dostępność: DostępnySELECTED QUICK DETAILER to absolutnie rewelacyjny kosmetyk na bazie wosków do pielęgnacji lakieru, który usuwa nawet najdrobniejsze zabrudzenia oraz kurz. Nie jest szkodliwy dla wosków i wszelkich innych zabezpieczeń lakieru, dodatkowo przedłuża ich żywotność. Jego specjalnie dobrane właściwości powodują wydobycie głębokiego koloru lakieru, wypełniając tym samym liczne drobne rysy. Dobrze nałożony preparat idealnie widać w przypadku późniejszego zmoczenia lakieru, gdzie występuje efekt kropelkowania. Pracę umilać będzie intensywny zapach soczystej pomarańczy.
SELECTED BLOODY WHEEL
Dostępność: DostępnySELECTED BLOODY WHEEL to niewątpliwy lider wśród środków do mycia i usuwania zanieczyszczeń metalicznych z lakieru felg. Posiada neutralne pH dzięki czemu jest w 100% bezpieczny dla każdego rodzaju felg aluminiowych jak i stalowych. Bez problemu poradzi sobie nawet ze starym i zaschniętym pyłem z klocków hamulcowych. Działanie płynu BLOODY WHEEL doskonale widać po rozprowadzeniu go na czyszczone miejsce, gdzie w wyniku reakcji z cząsteczkami metalicznymi, zmienia kolor na ciemny czerwony tzw „efekt krwawienia”. Produkt jest o bardzo intensywnym zapach poziomkowym.
SELECTED SATIN PLASTIC
Dostępność: Dostępny
SELECTED SATIN PLASTIC to produkt przeznaczony do pielęgnacji plastików wewnętrznych. Kosmetyk ten doskonale czyści i odświeża wszystkie plastikowe elementy, pozostawiając półmatowe satynowe wykończenie. Wyczyszczone powierzchnie nabierają właściwości antystatycznych, dzięki czemu przyciągają znacznie mniejszą ilość kurzu. Podczas czyszczenia towarzyszyć będzie zapach wiśni, który utrzyma się jeszcze przez jakiś czas po zastosowaniu.
SELECTED LEATHER PROTECT  Konserwacja skóry

SELECTED LEATHER PROTECT
Konserwacja skóry

38,80 złProducent: SELECTED
szt. Do koszyka
Dostępność: Dostępny
SELECTED LEATHER PROTECT to środek do konserwacji i zabezpieczania skór. Przez swoje właściwości polimerowe, zabezpiecza i chroni skórę. Doskonale nawilża skórę oraz zapewnia jej stałą ochronę przed czynnikami zewnętrznymi. Bardzo skuteczny w utrzymaniu elastyczności skóry.  Posiada pH 6 specjalnie dla wyrobów skórzanych. Zapach świeżej skóry bardzo umila pracę oraz co ważne wchłania się w strukturę czyszczonej skóry przez co nadaje jej zapach przez długi czas. Nadaje się do wszystkich rodzajów i kolorów skór. Przed użyciem SELECTED LEATHER PROTECT zalecamy dokładnie wyczyścić skórę środkiem SELECTED LEATHER CLEANER.
PayU
Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.